At Last / New glases

 

Innan du hastigt scrollar dig ner till botten ber jag dig först klicka på play. Sen vill jag att du tar dig igenom dethär inlägget i takt till tonerna av Etta James honungslena stämma. Det är smärtsamt långsamt jag veeet. 

 
 
 
 

Detta var ingen reklamkampanj och jag är inte sponsrad av Synsam MEN jag har bivit med glasögon! Och det är lite som en dröm. Första veckorna gick jag mest runt och gnällde för mina ögon kunde först inte hantera den brutala skärpapan men nu är vi oskiljaktiga. Min värld har fått tydliga konturer och jag kan se klart, även på håll.

Samt, hur fina?! Det har tagit så lång tid att hitta en båge jag trivs med. Dessa känns moderna men flirtar lite med en känsla av retro. De är runda men inte för runda. Subtila men speciella. Tycker också om att de inte är bruna och / eller spräckliga för det är om en ska vara krass, det som finns för den som är blek.