Z stands for Zokei

Hurrni jag har ett hem! Och wifi!! Ååh. Ligger helt löjligt mycket efter i den här bloggen men aa. Vill ändå ta det i någon form av kronologisk ordning så ni får stå ut med att det är lite fördröjning på inläggen. Det här är från i fredags.

IMG_5871 copy.jpg

Jag packade jag ihop mina grejer och tog ett morgontåg till Aihara för jag jag skulle till min första introduktion på Tokyo Zokei University. Har ju pratat litegrann med folk som gått före mig, vad jag kan vänta mig, men har av förklarliga själv haft svårt att verkligen förstå så det var så fint att få komma dit på riktigt. Äntligen. Att åka tågen som totalt tar lite mer än en timme, tvärs över Tokyo och ut mot vidderna i väster och sen bli upplockade i en av universitetets bussar som tog oss ända fram till entrén. 

Som jag hade fattat det innan jag åkte var det typ ingen utom min handledare som kan prata flytande engelska och att undervisningen enbart hålls på japanska,varför jag räknat kallt med att göra allt på egen hand och ordna att jag kommer att gå alla kurser som vanligt via Valand. Men nu verkar det tänkt att jag ändå kommer att ägna några dagar här i veckan, två till tre, enigt min handledare. Förstår ärligt inte hur det ska fungera men vi får se hur vi lägger upp det.

IMG_5852 copy.jpg

Det här är i alla fall Cornelia och Julia som i vanliga fall pluggar inredning och grafisk design på Konstfack. Vi och en kille vi inte träffat än från Tyskland verkar vara terminens utbytesstudenter. Kanske finns fler, men det vet jag inte. Ser så mycket fram emot att det här ska ta fart. Ba bring it on. Jag är redo men det börjar inte officiellt förens om en dryg vecka. Det här får bli allt för nu. 

IMG_5865 copy.jpg
 
 
IMG_5869 copy.jpg