Olika dimensioner av reguljära perioder

 

Idag är det på dagen två veckor sedan jag ställde ut Olika dimensioner av reguljära perioder. Har arbetat så intensivt med det här så länge att jag knappt kunnat kolla på de få bilder jag knäppte utan att vilja kräkas litet men vill ju visa dig som inte kunde komma så nu kör vi:

 
 

Älskar att vi har en skrivare som kan skriva ut på vinyl på skolan. Så kan en fläska upp en sånt här på väggen och se sjukt ruttad ut. För den uppmärksamme så är det samma typsnitt som på boken

 
 

Mindre ruttat av mig var att snåla på glas. En ser liksom ing-en-ting på bild pga reflektionerna. Under utställningen hade jag dock spotts på varje men släckte när jag tog dessa för det syntes ändå inte. Så trist. Kan i varje fall lite mallig över att jag fick ihop ett gäng ramar i ek helt själv. :))

 
 

Syntolklning: mina bilder består av fotogram: dvs inte regelrätt fotografi då jag inte tagit någon bild med en kamera men med en fotografisk process genom att belysa och framkalla fotokänsligt papper!!! Haha. Så töntigt korrekt men tänker att jag skriver ut det så alla hänger med. 

Och det är väl typ den sortens fotografi jag ägnar mig åt när jag inte klickar bilder till hit. Nu vet du!

 
 

Men utställningens dragplåster var nog den hära. Min snabba cykel som har en helt orimligt optimistisk hastighetsmätare. Vid några tramp är en uppe och rullar i furti-femti någonting. Knappt svettig då. Själva poängen var i varje fall att få upp lite puls när en lyssnade på sitt hjärta med ultraljudsmonitoren. 

 
 

Och så här såhär såg min syster Cecilia och hennes snubbe Tony ut när de sökte efter det som mest låter som ett swoschande. Att det skulle låta som du-dunk du-dunk är snicksnack. Snicksnack sa jag! 

 
 

Sist ut: mobilen som jag svetsade ihop i vintras. Japp, det är sant. Svor en hel del över den som med typ allt med den här utställningen men tycker som mycket om hur det blev till slut att allt det där inte spelar någon roll längre. 

 
 

Snittarna var också så sjukt goda. Plus för roliga rester. Men hurru. Du ska ha ett stort tack som tog din tid och kom och kollade. Sa snälla saker och köpte kassetten med böckerna i. Vill du så finns det prick tre ex kvar. Så skicka ett meddelande här eller på valfritt sett så fixar vi. Den kostar 150 + frakt!

XXX