Longing for Lara

Godmorgon! Idag är ingen vanlig dag. Nu på morgon ska jag åka till Lundby Närsjukhus gyn-mottagning och ta mitt tredje cellprov på lite mer än ett år. Det är säkert ingenting att vara orolig över men stressen att de ska visa sig på något prov att jag har godartad cancer eller att jag typ är steril är absurd. Igår var jag tvungen att sysselsätta mig med mellan tusen och en miljon saker så att jag skulle ha annat i tankarna.

MEN SEN. När jag jobbat klart, kommer ingen mindre än min absolut bästa tyska hit: Lara. Som jag längtat till detta.

 

Hon ska hänga med mig till på tisdag. Alltså den lyxen <3 Här var vi på Brännö en dag i maj medan hon ännu bodde i stan, om det är någon som minns? Hinner vi vill jag göra om detta.

Bara stanna upp här och notera vad långt hår jag hade då. Sjukt ju. Saknar längden och möjligheterna med den men, det var ett litet helvete att underhålla sönderblekta toppar och blev till sist anledningen till att jag klippte av det. Ångrar trots allt aldrig det beslutet.

Annars ska väl mest uppdatera oss och prata i mun på varandra. Men en grej som jag vill tipsa dig om är att vi på lördag ska ta oss till Röda Sten Konsthall och se vår gemensamt gamla klass som i vecken slitit med att sätta upp sin examensutställning där. Den öppnar 12.30 med ett tal. Kom dit, njut av konsten, kanske dingla med benen på bryggan vid kanalen sen. Det är vår plan och vore en skam om du missade. Eventet hittar du här. Puss!