Misty morning

 

Orkante. Wi-fi började funka i tisdags men när jag väl fick en liten lucka i onsdags tog jag tillfället att importera bilder från kameran, laddade upp några till ett nytt blogginlägg och läste era fina ord i kommentarsfältet <33 Ville skriva något långt och välformulerat men aa då försvann det igen.

Aja. Nu när det är tillbaka vill jag bara att ni ska veta att jag blev rörd och nära till tårar över era meddelanden här och var. Tack tack tack för dom.

 
 

Behöver jag ens nämna att det var behövligt och väl förtjänt att ta ikapp i Lynton / Lynmoth i måndags? Men nästan lika fint att gå och lägga mig tillsammans med min värmeflaska med lite ny energi och vakna till denna fuktiga morgon. Ändå helt okej plats att vara fast på.

Den här helgen är fylld med grejer som händer. Idag kommer vi pressa Annes äpplen, pastörisera och tappa dom på flaska, imorgon, lördag, ska vi leta / plocka svamp i Exmoor Nationalpark, eventuellt hinna med någon Alla Helgona-happening på kvällen och på söndag är det äppelmarknad á la Kivik antar jag.

Tror det här blir bra. Trevlig helg på er!