Emo och en vän av ordning

IMG_9465 copy.jpg
 
IMG_9495 copy.jpg
IMG_9483 copy.jpg
IMG_9484 copy.jpg
IMG_9497 copy.jpg

Åå vad tomt det blev när Lara åkte i måndags morse. Har mest suttit själv i mitt rum och skrivit på min essä, snorat och svurit. Städade upp och ställde tillbaka allt som legat huller om buller i tre veckor också och nu är det nästan som om hon aldrig varit här ): Är ju en stark vän av ordning. Tycker det är liiite lättare att arbeta om golvet är rent.

Eller så är det bara ett sätt att skjuta upp det jobbiga. Fyfan för att formulera hållbara teorier och skriva akademiska texter med korrekta källor och fotnoter. Har inget självförtroende för det.

Det har varit ett orosmoment sedan dag ett jag kom hit och jag har varit nära på att ge upp så många gånger. Vet inte om det är bara beror på det, mest troligt är väl att det är en kombination av mycket, som att jag bara är här, i Japan på andra sidan jorden, som min mens uteblivit i tre månader nu. Kanske är det normalt. Jag vet inte. Är det bara jag eller händer det er med? Rutten, känner jag mig. 

Nåväl. Vi har deadline på essän idag och när klockan var elva skickade jag in min till urkund. Kan inte värdera innehållet men är lättad att den är där. Klar.

Nu ska jag inte ägna den en tanke tills jag är i Sverige och ska diskutera den med mina handledare och istället ta på mig något varmt och gå ut. Ska bland annat plocka upp några rullar film som framkallats och sen ska jag packa för en helg med Sakura och Maya