Walk in closet + Baked Paraguayos

 

Men det här vill jag introducera dig till följetången som kommer handla om förändringarna som min lilla lägenhet håller på att gå igenom. Projektet går lite under namnet *frigöra yta* och i helgen tog jag tag i den något akuta situationen kring min klädkammare. Såhär blev det:

 
 

Ta-daa! Ledsen om du förväntade dig det här och blev besviken över att Carrie Bradshaws avdelning för high heels är större än hela min garderob men i etta på 24.2 kvadrat är jag glad för det jag har.  

Har alltså utökat det redan existerade elfa-systemet med några konsoler + hyllplan och flyttat på de som fanns. Laserat träskivorna vita för att få en ljusare och rymligare upplevelse. Tänkt tunt och byggt på höjden.

 
 

Smart med små tygpåsar. I ena förvarar jag ömtåliga strumpbyxor och i den andra udda sockar som jag tömmer på golvet sisådär var femte tvättdag för att se om en strumpa hittat tillbaka till sin andra hälft. Sist jag gick igenom kunde fyra äkta par återförenas <3

 
 

Virkade korgar för strumpor, trosor och bh. + Tunna galgar av metall som tar mycket mindre plats än trä. 

 

Saker jag använder på daglig basis har jag lagt inom räckhåll och sådant som jag inte behöver lika ofta placerade jag högst upp eller längst in. Som mina skridskor + en filt dedikerad för utomhusbruk till exempel.

 
 
 

När jag var klar med klädkammaren hade det hunnit bli kväll. Firade med en fest på solokvist genom att baka persikor i ugn efter Clara Lidstöms recept. Nästa gång vill jag testa att byta ut vaniljstången mot saffran. Det tror jag skulle smaka succé!