Varde Ljus

 

Och så varde det det. Kolla! Har letat så länge efter en lampa jag kan ha i lite mer som stämningsljus. Så hittade jag två på Emmaus för 90 kronor förra veckan. Är verkligen ett skolexempel av en HSP-personlighet och just ljus är jag så himla känslig / petig med. På dagen vill jag ha stora, naturliga ljusinsläpp som inte blandas upp med något artificiellt lysrör men allteftersom dagen övergår till kväll försöker jag matcha mängden tända lampor och färgtemperaturen med ljuset utomhus. Det slutar nästan alltid med att jag har ett levande ljus tänt innan jag går och lägger mig. Okej detta låter nästan perverst. Men det är viktigt för mig. 

Älskar att de är i keramik och tanken på att någon pillig person suttit och karvat mönster i leran. Penslat glasyr och bränts på egen hand. Och så passar de så bra ihop med tekannan jag hittade förra månaden. Enda tråkiga är väl att den ena har ojordad kontakt och är i dagsläget oanvändbar pga jordade uttag. Får fixa det på nåt sätt. 

Och och. Innan jag glömmer. Vad kul det var att sälja saker på Tradera! Har ingen aning om någon av er som kikar in här vann ett bud men fick hur som sålt tre av fyra! Om du är en av dem skulle det vara så fint att se vart mina kappor hamnat. Hör av dig! Och du kanske undrar vad jag gjorde för pengarna jag tjänade? Jag kostade på mig ett par nya, helt perfekta vardagsjeans. Känner mig fin fin fin i dom! Tack!