Vad gör vi i höst?

 
 
 

Hej hurrni. Har legat med min dator på magen mest hela helgen pga är förkyld igen. Igår på kvällen fick jag dock nog och hasade mig ner till Kaffihúsið i hamnen med en bok under armen. Det är mitt andra hem.

Tänkte på det att många av er nog kanske haft sin första vecka i skolan och att detta kunde varit dagen jag förberedde mig inför att ta vagnen till Vasagatan imorgon. Det är fan inte klokt. Hur gick det här till?!

Såhär med facit i hand är det inte utan att det känns komiskt att jag en gång har liknat känslan över det beslutet jag fattade om att ta ett års upphåll från Valand och åka till Färöarna med att falla fritt. Om det är måttstocken är det om möjligt ännu mer omtumlande att åka tillbaka.

För alltså, jag måste erkänna att jag inte har någon fixed plan för det här året. Eller ens hösten för den delen. Huvudet magen hjärtat ba vad håller du på med?? Känns som om precis vad som helst kan hända.

Hehe, härlig vändning här på bloggen. Att varken ni eller jag vet vad som kan väntas hamna här i fortsättningen. Nejmen. Det enda som får mig att inte flippa ut just nu är vetskapen om att jag jobbat heltid i tre månader och även om det inte gjort mig förmögen har jag en liten buffert som får mig att känna ett visst lugn inför att att jag inte har någon sysselsättning att falla tillbaka på så fort jag kommer hem.

Nu när jag har blottat mig: Vad ska du göra i höst? och har du något tips på vad jag kan hitta på?