Syster Marmelad

100315_1179.jpg
100315_1187.jpg
 

Efter en dålig fredag och en väldigt lång lördag där jag åkte till Tranås över dagen för att hämta hem en grej jag hittat och köpt på Blocket (haha ja, jag hör också hur det låter. 40 mil är i sammanhanget kanske helt galet men berättar mer om detta lite längre fram!), hade jag en sån väldigt bra söndag. 

Mötte upp Gabriella + Lara som är en av klassens nya tillskott för året i form av utbytesstudent från Tyskland och sen gjorde vi Majorna. Lara visade sin lägenhet hon hyr i nu och Gabriella pekade ut en annan på gatan bredvid som hon brukade hyra. Därefter gick vi genom hela kvarteret via Sockerbruket, Röda Sten, hamnen längs med Nya Varvet, Kungssten och Västra Kyrkogården. En helt sinnes lång promenad i sakta tempo som tog oss timmar men vi pratade om allt, gluttade på hus, studerade gravar och hade det bra. 

När vi var tillbaka på Mariaplan satte vi oss utanför Syster Marmelad. Kanske en av de sista dagarna en kan sitta såhär och solen fortfarande är varm? Är så glad att vi trotsade våra värkande kroppar och tog oss ut. Egentligen ville vi ha kanelbullar men de hade bara kakor. Och det var okej för godare nötkaka har jag nog aldrig smakat.

Tack för allt ♥︎