Sweet Sunset

 

Alltså. När livet ger dig detta. Fick en impuls och tog den. Gick ut på vad jag tänkte skulle bli en kort promand men hamnade i en rosaskimmrande storm och fann mig själv stå och le brett på brofästet av Älvsborgsbron. 

 
 

Tanken från början var att jag ville strosa i kvarteret där jag bor. Gå in mig på mina nya gator som en gör med nya skor ungefär. Men när mellanrummet mellan husen bara blev glesare och jag istället såg hängbron skymta i andra änden, upplyst av en gyllene skymning, var det som att vägen redan var utstakad för mig.

 
 

Klockade och insåg att jag bor en halvtimme från det här. Det är ju helt löjligt fint. LÖJLIGT. 

 

Psst ! Jag har *äntligen* internet i min lägenhet = förhoppningsvis lite möjlighet till att ge den här bloggen lite omsorg. Den behöver det. + + + Så fin att se nya och gamla namn dyka upp i kommentarerna och till och med några hej på mailen från formuläret under fliken Contact. Då blir ni så mycket mer än siffror i statistiken <3 Gillade inlägg är dessutom alltid helt anonyma för mig och andra som tittar in här och kommer inte att synas på exempelvis på din facebook!