Svensk sommar, typ

 

Innan vi tar oss an en ny helg så tänkte jag ta det sista från den förra. Och alltså. Kan inte beskriva hur glad jag är över att få uppleva det här. Sverigesommar. För någon vecka sedan trodde jag inte det var möjligt men nu är den här och jag suger åt mig varje solig stund som en torkad trasa (typ).

 
 
 

Exempel: Sitter på alla bryggor jag känner till och läser. Tar Älvsnabben istället för spårvagen. Svettas i Slottskogen och pratar strunt. Sitter på solvarma klippor i Saltholmen och badar (läs: tar några simtag).

 
 
 

Var lite rädd ett tag över att jag skulle bli bitter och missunnsam på Färöarna för att jag aldrig skulle få någon "riktig" sommar. Att jag skulle åka till dit och bli berövad på min belöning efter att jag överlevt Vintern men nu är mina behov bekräftade och jag är löjligt tillfredsställd. Känner mig bönhörd : ))))

Edit: Att vi var för hungriga för att registrera att de bara hade kött-ravioli på Coop är så komiskt att jag int vet vad. Är medveten om att jag har djurhud på fötterna men det var fyra år sedan jag åt nötkött. Hoppas det dröjer i alla fall fyra till innan jag av misstag gör det igen </3