Sthlm + Pascal + Bio Grand

 

I torsdags kväll kom jag in med tåget till Stockholm central för att spendera lite kvalitetstid tillsammans med min syster Cecilia. Uppdatera varandra vad som hänt sedan sist över en middag bestående av ostbågar och sådär som det kan bli när en inte vill förlora fokus. Precis sånt där blir ju aldrig samma sak på telefon.

Hamnade på Pascal i fredags efter ett tips från Frida medan Cecilia var tvungen att hoppa in på ett möte med hennes arbete. Tanken var väl från början att hon och jag skulle ta en fika här eller på t ex Snickarbacken som också verkar lika fint, men det hanns liksom aldrig med. 

Åt hur som helst en helt sinnes god vegansk smörgås, drack rosenlemonad och fortsatte läsa på en liten och lagom tjock bok som jag började med på tåget upp. Satt där och bara hade det bra fram tills att de stängde. Sedan mötte jag upp Cecilia för att se Boyhood på Bio Grand! Vill inte avslöja för mycket om en tänkt se den snart så säger bara: se den! Vågar nästan påstå att det här kan bli årets bästa. (Har ju inte sett Pride än!). 

Lite kul är att sist min syster och jag var på bio såg vi Weekend ihop. Det är också en film som skildrar ett helt vanligt liv. Inga konstigheter. Det är mina bästa filmer. Verkligheten överträffar dikten osv.

X