Status: Ostabil

 
 
 

Såhär ser det ut. Lugnet efter den stormigaste och mest stressade tiden på så länge. Sen sist har jag:

  • Sett min gamla katt somna in för gått efter sisodär 16 år. Kunde inte ens föreställa mig att det skulle vara såhär svårt. En katt liksom. Komigen. Men det är lite som att en syster saknas. </3
  • Skrivit på papper och skickat in en ansökan om andrahandsuthyrning av min lägenhet. 
  • Sökt Färöiskt personnummer (som de kallar för P-tal vilket jag fritt associerat till dethär).
  • Varit på en sista avstämning med min fysioterapeut. Så mycket blandade känslor inför det. Även om vi bara setts en handfull gånger har den människan stöttat så enormt mycket. Tagit mina minsta bekymmer med största seriositet och gett mig verktyg att hantera det där som samlas runt solarplexus, när jag kröker min kropp och gör mig själv till en mänsklig sköld. Alla borde ha en fysioterapeut i sitt liv. Nu är jag sugen på satt skaffa mig ett medium. Någon som känner en?!
  • Hängt upp och ner min första egna utställning. En liten men tung grej att göra. Själv är fan aldrig stark. Det är min fasta övertygelse. Puh. Men vad bra det blev till slut!  

Ska visa er allt från den men tillsvidare tänker jag fortsätta med att växla mellan att vara stark / skör ett tag till. Ta ut semestertimmar i solen på skolans innergård, lyssna på måsarna som skriker och sitta still. Såna saker.