Skagen + en höst i resväskan

 
 
 
 
 

Mamma - Ska vi åka någonstans?

Jag - Okejdå. Kan vi väl.

Så åkte vi till Skagen. Min mamma har jobbat natt så länge jag kan minnas och många helger går åt till att hon arbetar / sover ut men var tredje vecka är hon ledig sju dagar i rad. Då tar hon ibland initiativ till att hitta på sånt här. Jag säger sällan nej. 

Bor alltså hemma som i mitt barndomshem nu. Är väl kanske inte det mest optimala men kan inte klaga. Kom ju hem några dagar in i september och att bryta kontraktet mitt i månaden kändes mest krångligt. 

Kommer nämligen inte stanna i stan så länge. Bara lite mer än en vecka till. Nästa tisdag åker jag till ... *trumvirvel* Tyskland!!! Ska till Berlin i två, tre dagar och sen tar jag bussen ner till Lara i Essen. <3 Som jag saknar den tjejen. Vi ska ta igen en sommar på tolv dagar innan jag åker vidare till ... England!

Till skillnad från typ Torshamn har England varit en dröm sen jag var barn. Tror det beror uteslutande på att min syster och jag suttit klistrade till Vi fem, om du minns den dåligt dubbade serien från tidiga 50-talet men som visades på tv någon gång i mitten av nittio? Nostalgi. 

Ska HUR SOM HELST wwoofa på två olika gårdar! Wwoof står för Willing Workers on Organic Farms är en organisation och syftar till att skapa ett nätverk mellan volontärer och ekologiska jordbrukare över hela världen. Den första jag ska till ligger i den sydvästra delen av England och den andra ligger på Nordirland.

Lite mycket att greppa på en gång kanske? Var lugn. Det är knappt jag kan ta in det själv. Ville bara berätta lite kort om vad jag kommer att ägna mig åt de kommande månaderna. Nu vet du det.