Sista måltiden med Sannah & Peter

Andra halvan av igår: hann väl vara hemma i två, tre timmar. Slänga i mig en skål mat. Redigirade några bilder. Sen mötte jag upp Sannah och Peter i kvararet under tågspåret till Ueno Station i närheten av där jag bor. Detta är mkt sprittrat område med Extra Allt. Trånga barer, uteserveringar, spelhallar, billig skit och en och annan kvalitetsbutik omvartannat. Typiskt Tokyo.

Jag beställde plommonvin med is. Mm! Sött! Gott! 

IMG_8055 copy.jpg
IMG_8067 copy.jpg
 
 
IMG_8062 copy.jpg

Här söker Peter efter möjliga matställen, Sannah är skeptisk, och jag är väldigt glad i att kunna fotografera med autofokus igen. Kommer vara så mycket bokeh-effekter i den här bloggen nu när jag äger ett sigma 30 mm f 1.4. Älskare. 

IMG_8070 copy.jpg
IMG_8074 copy.jpg
IMG_8079 copy.jpg
IMG_8081 copy.jpg
IMG_8090 copy.jpg
IMG_8093 copy.jpg
IMG_8097 copy.jpg
IMG_8101 copy.jpg

Till slut hamnade vi på ett gör det själv-okonomiyakiställe. Sannah och jag delade på en utan nudlar den här gången. Som vi alltså fick steka själva vid bordet. Kul ju! Det här blev sista måltiden dessa gulliga personer. Nu är de påväg hem till Sverige igen. Tråkigt. 

Slut på en mycket bra torsdag. Tack så mycket! Nu ska jag ut och jogga och sen lyckas ta mig till en strand som ska ligga Tokyo. Kan typ inte tro att det är sant? Ser mycket fram emot detta. Hoppas du får en fin helg <3