Scai The "Bathhouse"

Imorse gick jag upp halv sju. Har börjat strunta i att gå till templet på mornarna nu. Kanske är dumt, jag vet inte. Men det stör hela min rytm. Det är den enda tiden jag kan koncentrera mig ordentligt på skolarbete. Plus på att alla ni där hemma ligger och sover = ingen risk att bli distraherad. Så jävla skönt. Satt och skrev ostört på min uppsats och gjorde mig redo at ta mig ut till klockan tolv. Då tog jag en promenad i solen som äntligen hittat ut.

IMG_7716 copy.jpg

Vet inte hur många gånger jag passerat det här och tänkt att, nån gång, snart, måste gå in och kolla hur det ser ut och ta reda på vad det kan kosta att ta ett bad. Ser så jävla mysigt ut ju?

IMG_7875 copy.jpg

Så var det inte ens ett badhus. Utan:

 
IMG_7655 copy.jpg
 

Ett galleri. Jaha. Årets antiklimax när jag steg in och såg den här skulpturen. Vad hände med mitt bad då? Hade verkligen velat att det skulle vara ett riktigt badhus. Menar, det hade inte varit helt otänkbart?

IMG_7687 copy.jpg
 
IMG_7698 copy.jpg
IMG_7679 copy.jpg
IMG_7678 copy.jpg
IMG_7901 copy.jpg

TYCKER INTE DET VAR HELT TYDLIGT HÄR. Aja. När jag ändå gått hit gick jag vidare i kvarteret. Runt hörnet ligger Ueno Sakura Atari. Hett tips. Med bland annat Kayaba Bakery som jag skrivit om tidigare, en butik som säljer keramik och en bar mm mm.

IMG_7953 copy.jpg
 
IMG_7984 copy.jpg
IMG_7973 copy.jpg
 
 
IMG_7809_1.jpg
IMG_7816 (1) copy.jpg

Sen hamnade jag här. Har varit på jakt på bättre hudvård ett tag. Hemma går jag till närmsta apotek eller köper på nätet men här har de så ohälsosam aura att en blir sjuk av att bara visas på ett mer än tio minuter. Precis allt låter, blinkar eller lyser. Men detta har jag sneglat på, klämt på alla test-tuberna och konstaterat att verkar vara vettiga grejer.

IMG_7797 copy.jpg
IMG_7860 copy.jpg

Kom hem med en rengöring och ansiktskräm rikare :) Hoppas de är lika bra som förpackningarn är fina. 

IMG_8016 copy.jpg