Upp och ner

IMG_8817 copy.jpg
IMG_8812 copy.jpg
IMG_8764 copy.jpg
IMG_8775 copy.jpg
IMG_8781_copy.jpg
IMG_8805 copy.jpg
IMG_8806 copy.jpg
IMG_8811 copy.jpg

Igår gick jag upp vid sju, tvättade mig, klädde på mig, åt, och var ute vid halv nio. Är mentalt väldigt skör nu och står inte riktigt ut med att sitta inne när solen lyser. Det är sådär höstigt nu, regnar och blåser otroligt mycket, men ibland är dagarna bara klara och svala som dom kan vara hemma i september. Jag älskar ju det men jag har en deadline som närmar sig på en essä jag skriver vilket gör att jag har svårt att slappna av. Skulle såklart kunna åka till skolan men ser mest hinder med att ta mig dit. Som att det tar över en timme att bara åka enkel väg. 

Vet inte om jag nämnt något om den men essän är en del av min slutgiltiga examination och är typ det enda konkreta uppdraget jag har under tiden som jag är här. 

Hatade, älskande skrivande. När jag gick i sjuan och åttan på högstadiet gick jag präktiga i skrivarkurser på ABF på Järntorget medan mina klasskompisar skjutsades till träning i basket eller dans. I gymnasiet läste jag samhäll med litteratur som inrikting. Jag bloggar. 

En kan tycka att jag borde kunna detta. Att det till och med skulle vara lätt. Men det går tvärtom trögt och jag tvivlar mest. Det är så mycket prestation som är inblandat och så vill jag så gärna att den ska bli bra. Det känns viktigt.

Igår gick jag ut så som jag alltid gör när orden inte vill skrivas eller tankarna formuleras. Går hela tiden och överallt. Hamnade åter igen i Ginza, på ett galleri. Såg en liten men väldigt fin utställning. Sen skulle jag till ett café jag länge velat gå till men kartan i mobilen ledde mig till ett annat med samma namn och på vägen tillbaka passerade jag en spiraltrappa i solnedgången. Så där håller jag på.

Idag har jag mest suttit hemma. Texten är något längre och en aning skarpare.