Rebecca + Bea

 

Mmm så bra och maxad lördag. Den började med att jag vaknade till att jag fått ett meddelande från Rebecca som undrade ifall jag ville äta frukost med henne eftersom var i stan. Klart jag ville! Tog första bästa vagn in till centrum och satte oss på mot solvarm tegelvägg utanför da Matteo. Sörplade hallonjuice och tuggade macka.

 
 

Har aldrig tidigare träffat Rebecca men tycker det är så fint att få ansikte, röst, längd och intelektulellt djup på någon som en tidigare bara sett i ett flöde på internet. Vi pratade mycket om fotografi och om att besegra rädslor som ju ofta är helt irrationella. Som blir till spärrar över all rimlig gräns men hur en kan övervinna dem. Så vettig tjej det dära.

 
 

När Rebecca och jag skilts åt efter vår frukost + några besök i butikerna vid Grönsakstorget mötte jag upp bästa Bea hemma hos mig. Drack flädersaft och tog igen förlorad tid. Samtidigt slängde jag ihop kanske mitt snabbaste och mest smarta pyssel på länge medan Bea satt mitt emot och pratade på. Alltså. Så bra koncept. Visar hur jag gjorde och vad det blev vid ett senare tillfälle! 

 
 

Tog därefter en promenad ner till vattnet. Köpte varsin tiobitars sushi som vi åt på bryggan. Nom nom.

 
 

Sen tvingade jag Bea ta sisådär tusen bilder på mig när jag poserar med min nya scarf. En kärlek mot alla odds. Men när jag var inne på Pop Boutique på Magasnsgatan med Rebecca kunde jag omöjligt lämna den här rosa tygbiten i silke bakom mig. Jag ska ge oss ett ärligt försök.