Publikationen

 
 
 

Råkade ju såklart radera alla bilder från vår vernissage förra veckan innan jag hann ladda in dom i datorn. Orkante ): Var väl kanske inte de bästa jag tagit men hade varit fint att ha. Nåväl. Här är några bilder på publikationen som jag pratade om. Vi fick ett fast format (G6) att förhålla oss till med åtta sidor plus omslag som något slags ramverk. Typ av papper, typsnitt, content med / utan kolofon och allt sånt omkring var helt och hållet upp till oss. Sen tryckte vi dom i vår tryckverkstad på skolan.

Tanken var att det skulle finnas en koppling till konstverken men att det inte fick bli samma sak fast på några ark papper. Tyckte det var så himla fint upplägg. Har ju aldrig arbetat i InDesign förut och att det var sådär precis lagom överkomligt att fylla åtta hela sidor haha.

Detta är alltså en av ca 20 unika publikationer. Om du har möjlighet, ta dig till a-Venue i veckan och kläm pårom :))) Dessutom: Nu idag, på torsdag och fredag kommer vi ha lite lunchsamtal i galleriet. Kom förbi då! Läs mer på vårt event HÄR

 
 

Och! Om du befinner dig på annan ort så har jag uppdaterat hemsidan litet. HÄR kan du läsa hur jag tänkt kring verket jag skapat och lagt till några dokumentationsbilder. Men återkommer snart med fler från hela utställningen om ni är nyfikna!

<3 För att ni alltid är så stöttande i era kommenterar. Ni är bra <3