Äppelmos + GoKart

 

Lite såhär såg min söndag ut. Min pappa kom hem till mig och jag bjöd på lunch. Smörgåsar med fyra sorters pålägg. Hummus, avokado, smörgåsgurka och getost. Galen blandning med ojoj vad gott. Det + varsitt litet glas med äppelmos som jag kokade ihop i veckan + några gojibär ovanpå som någon form av efterrätt. YUM!

 
 

Har för övrig börjat med att trycka ner en klump riktigt smör i en bytta som jag förvarar i skafferiet. En skulle kunna tro att det börjar växa grejer på det och blir dåligt då men det blir bara väldigt mjukt och gott. Lovar. 

 
 

Anledningen till denna stadiga lunch var att vi senare skulle åka GoKart! Gav det i födelsedagspresent till min pappa när vi fyllde år, och även om det var ett tag sedan så var det först nu som vi båda hade en ledig lucka. 

 
 

Vi joyrideade med gasen i botten på raksträckorna, slirade i kurvona och gjorde fula omkörningar på insidan. 

 
 

Min gulliga pappa :))))

 

Och så jag då. Det syns kanske inte men här är jag helt omtumlad av G-kraften, är alldeles yr och nästan illamående. Tar det som ett tecken på att jag inte fegade i svängarna. För vad fort det gick, och vad kul vi hade det! Det här vill jag göra om! 

Vill verkligen peppa folk att åka om en aldrig gjort det förut. Det kostar lite men en behöver inte åka länge för att det ska vara värt det. Vi körde inte mer än tio minuter och det kanske låter lite lite men jag skulle säga att det är alldeles lagom. En attraktion på Liseberg tar ju t.ex sällan mer än två.