Post Vernissage

IMG_9511_11.jpg
IMG_9394.jpg
 

Lite sjukt att detta redan är över. Utställningen hade sin sista dag igår och känslan av att det faktiskt hände börjar sakta sjunka in. Tog pinsamt lite bilder under själva vernissagen men skyller på att jag hade fullt upp med att mingla och *möta mina fans*. Haha I wish. Bjuder istället på dessa installationsbilder som jag tagit efteråt. Har lagt upp fler under fliken WORK. Där hittar du också mina tankar om arbetet. Kika gärna här!

Min del i utställningen är alltså den föga beiga ön mitt i rummet. Rimligt mycket furu osv. Den har gått lite under namnet allmoge-hörnan hehe. Bara lite kurbits som fattas. En fin grej som jag inte visste innan min mamma kom till utställningen var att hon har gjort en av askarna i slöjden som barn. Ni kan ju gissa vilken. 

Förutom jag, ställde även Gabriella ut ett videoverk + prints och snett bakom den lösa väggen kan en skymta en del av Johannas tre installationer. Alla vi tre har pratat länge om att boka Monitor som är ett elev-drivet galleri och en del av Valand, men ingen av oss har väl känt att någon av oss kan fylla upp ett helt galleri. Det var då vi kom på att vi skulle ställa ut tillsammans. Tycker det blev ungefär hur bra som helst. Bättre än vad jag någonsin kunde föreställa mig. Klapp på axeln på det. 

+ + + Blir helt varm i hela kroppen när jag tänker på hur många det var som kom i fredags, sa hej och hundra andra fina ord. Tack för det ♥︎