Post Bazaar

 

Nu är det Post Bazaar. Det kanske är konst- och designstudenters motsvarighet till mellandagarna. En lite lagom lång lucka att hämta andan inför sluteximinationer och vinterpresentationer. Men vad bra det blev hörrni. Så många som kom förbi <33 Är lite leden för att jag tog nästan inga bilder alls men det här är vad som blev kvar. Några stora och några små tomma block + en tunn hög med posters från bilderboken som helt såldes slut. KUL!

 
 

Och så har jag fyllt varje hörn med eucalyptus som blev över från dekoreringen.  De var från början inköpta av konstmuseet för någonslags invigning och skulle egetlignen slängas men Ellie och Emma sa stopp och släpade sen stora träd ner för Avenyn för att sprida mer stämning innan de gjort sitt. Hade inte ens tillräckligt med vaser men på vägen hem åkte jag förbi Emmaus och hittade en tunn och hög cylinder i glas för 15 + fin ram. Hur bra?!

 
 

Bytte till mig patch som Johan sålde :( :) och köpte Klaras bok från hennes egna förlag b-b-b-books. ALLTSÅ. Bra bok och bra tjej. Och det var det.