Palmhuset

030915_6149.jpg
 

Ingvild föreslog att vi skulle gå till Palmhuset på vår in klasstimme. Okej sa vi. Alltså sån lyx att kunna traska hit på mintre än tio min från skolan. Och kolla vilka söta klasskompisar jag har! Riktigt jättegulliga är dom. Borde hänga här oftare. Umgås under höga träd inomhus och absorbera lite ljus. Kanske mitt bästa Gbg-tips för det är verkligen en oas mitt i centrum. Sen när en känner att det börjar sticka i ögonen pga så starkt ljus kan en gå ut och i nästa stund stå bara några hundra meter från Avenyn. Gillar det. 

En annan fin grej är att jag i detta nu är påväg mot min favoritstad alla kategorier: Malmö! Okej det säger kanske mer om att jag är dålig på att röra mig till nya platser än något annat. Men tycker himla bra om den staden. Tänkte även hinna med en dagsutflykt till Ystad på Österlen. Vi får se! Visar när jag är tillbaka.

Men vad ska hända med bloggen då?!?! Oroa dig inte. Har tidsinställt ett inlägg till er medan jag är borta som handlar om mens och som kommer att komma upp i dagarna. Mer än så säger jag inte. Hepp!