Palmarum

 

Palmarum alltså. Vilken grej! Tror det här var tredje eller kanske till och med fjärde gången som jag var där och tog del av deras helt fantastiska akter. Igår var det ett ljud och ljus-prefomance och sen någon improvisations-punkduo som spelade harpa och trummor. Rös av välbehag. Mina sinnen är så svaga för sånt här. Ljuva stämmor varvat med smutsigare oljud, den intima lilla scenen och den exotiska atmosfären. 

Älskar, älskar konceptet Palmhus + konsert. Är du som jag borde du gilla dom på Facebook NU. De har lovat fler events <3 Extra fint igår då de hade en shop där en kunde köpa verk som stora och små konstnärer skänkt och där alla intäkter skickas till människor på flykt via Rädda Barnen.

Igår tvingade jag med två bra personer. Gabriella + Lara. Lara är ju utbytesstudent från Tysklad = vi måste prata engelska för att vi ska förstå varandra. Detta kanske inte låter som en biggie för dig men för mig är lite av en issue. Har tidvis tyckt detta varit jättejobbigt men sedan Valand har jag inte haft något alternativ. Engelskan är konstant närvarande i och utanför undervisningen och jag kan omöjligt undvika det. Plus Lara är så gullig att jag inte kan låta bli. Samt Gabi aka Språkgeniet är alltid nära och kan fylla i mina luckor när jag inte hittar orden <3 Efter spelningen gick vi till 2a lång tills stället stängde. Typiskt fin fredag.