P1

 

Ibland händer det att jag av misstag råkar publicera ett inlägg innan det är klart. Det hände det här och jag blev tvungen att ta bort det trots att någon hunnit spara det på bloglovin. Jag vill tro och hoppas att vi kan dra ett streck över saken och gå vidare. Här kommer inlägget i sin helhet, så som det var tänkt från början.

 
 

Det är en synd att klaga på varma dagar men får verkligen inget vettigt gjort. Solen manipulerar och gör mig till en passiv varelse som bara förmår röra sig väldigt långsamt, släpa mig till närmsta klippa där jag jäser medan vinden fläktar eller sitta tätt upptryckt mot räcket på min franska balkong där dörren numera alltid står på vid gavel. Oavsett om det är dag eller natt.

 
 

Men alla timmar som jag upplevt gått förbi mig har jag lyssnat oändligt många timmar på P1. Är av den sorten som hellre har ett vagt mummel av radioprat i bakgrunden när jag gör eller inte gör något speciellt snarare än musik. Radio är ett sånt bra sällskap också när en känner sig ensam. Någon säger något och jag reflekterar.

Nu när det är sommar och fler kanske har en liten stund över tänkte jag att jag skulle dela med mig av några jag tyckt lite extra mycket om.   

  • Att få ett barn som föds med oklart kön, klick!

Samt obligatoriska sommarprat: