Strövtåg i esoterism

 
 
 
 

Medan de andra var ute och metade tog jag tillfället att börja på en ny bok. Tanken var att gå på en något lättare den här gången men aa. Det gick sådär. Har alltså tagit mig an Det holografiska paradigmet och andra paradoxer. Haha hejdå hälften av mina följare, tack för tiden vi haft och hej till mina true fellows!

Tänker hur som helst såhär. Jag har ju tagit ett upphåll från Valand och som kompensation för det har jag tagit upp någon någon typ av självstudier i ockult litteratur istället. På kul kan vi kalla kursen Strövtåg i esoterism. Pga något ska den väl heta. 

* Esoterism är ett begrepp inom en trosuppfattning där sökandet efter det andliga går utanför den allmänna och traditionella. Läran är hemlig och enbart tillgänglig för invigda. Tänk typ new age, yoga, tarot osv. 

Tanke nummer två är, så ni hänger med, att Hilma af Klints anteckningar i Vägen till Templet är den tidigaste texten i och att den här, som kom ut någon gång under sjuttiotalet, tillhör den andra generationens nyandliga teosofer.

Och det är ungefär så här långt jag kommit i min icke kvalificerade kurs hehe. Kul va. Du kan söka till höstens termin genom att skicka ett e-brev till fridajuditerika@gmail.com. Märk kuvertet med Strövtåg i esoterism eller liknande så skickar jag löpande titlar på samma tematik. Inga förkunskaper krävs.