Om mig

 

Hej! Det är jag som är Frida. Av statistiken att döma ser det ut som att du har hittat hit via min Instagram. Välkommen! Känn dig som hemma. Om än i ett något mer högupplöst format.

Jag kommer från Hisingen i Göteborg men har nyligen flyttat hem och tillbaka efter två år i Skåne. Allra senast delade jag en trea tillsammans med dessa kvinnor på Dalaplan i Malmö samtidigt som jag gick på Östra Grevie Folkhögskola. 

 
 

Kajsa Katt har varit en del av familjen i 14 år. Detta är hennes happy-face ♥ 

 

Jag kan vara pysslig. Försöka upprätthålla ett liv i en växt, prova en ny maträtt eller syssla med min senaste grej: lära mig binda böcker. 

 
 

Min bästa hobby är att se utställningar, gå på vernissage och bli tipsy på gratis box-vin. Jag kan få nära på sakrala upplevelser av att vistas i ljusa rum och kreativa atmosfärer.  Så mycket att jag frivilligt ställer upp på arbeta som volontär mellan uttställningsperioderna. I Malmö var jag några kvällar på fotogalleriet Format tillsammans med deras arbetsgrupp men i höst har jag en tanke om att assistera på Röda Stens Konsthall. Det här är en bild från Glypoteket i Köpenhamn. 

 
 

Kalla mig en klyscha men jag älskar stjärnklara nätter och månskenspromenader.

 
 

Ibland händer det att jag är hurtig och har lite av ett mål att palla springa en mil. Hittills har jag klarat lite drygt hälften. Motiverar detta med att min bästis Beata och jag ska springa ett 10 km-lopp någon gång nästa sommar. Och såhär ser hon ut:

 
DSC04353 copy.jpg
 

Andra, lite mindre önskvärda egenskaper är att jag somnar tidigt och ofta, blir grinig av obekväma / opraktiska kläder samt att jag aldrig lär mig uppskatta kaffe.