Oceanen

 

Tänkte att jag skulle dryga ut med något inlägg som inte kommer från kokvrån så här ger jag dig en typisk fredag med Frida. För det mesta är jag här, eller något annat ställe som skulle kunna se ut att vara samma. Tycker så mycket om Ocanens nya bar. Kolla bara på de gröna väggarna. Kan vi inte bara enas om att i stort sett hela andra lång är likamed lame nuförtiden. Stigbergstorget är liite bättre. Bäst är väl det nya kvarteret bakom fiskkykan.  

 
 
 
 

NÅVÄL. Här har vi Lara, Kerstin och Beata. Så jävla bra personer. Enda dåliga är väl att de inte har särskilt bra inflytande på mig när det kommer till min alkohol-konsumtion. Öl liksom ): Vill ju vina. 

 
 

Haha mina kinder skämtar INTE. Kämpar med min enormt stora starka. Citron gör det lite lättare. Lite.  

 
 
 
 

Så kan alltså en fredag se ut. Kan ju också konstatera att jag är rätt kass på att kliva ut på dansgolvet. Kan verkligen bli för självmedveten för mitt eget bästa. Sitter skönt i mitt trygga / bekväma sällskap vid bordet istället för att släppa allt för en stund och följa med musiken. Ska skärpa mig. Skickar en hälsning till dig som känner dig träffad att utmana mig samt bjuda upp mig. Är svår men inte stationär!