Nytt försök

Nu kan jag inte hålla mig längre. Har ingen anledning till det heller. eftersom typ alla redan vet. Utan ni som bara följer mig här. Jag ska göra ett nytt försök att wwoofa. Förra gången blev ju inte helt som jag hade tänkt mig. Men framförallt vill jag åka utanför Europa, för första gången i mitt liv. Håll i er jag ska åka till ..... Afrika!!! Sydafrika faktiskt. Vilket fortfarande känns helt knäppt att säga även om biljetten varit bokad en månad.

Igår var jag på vårdcentralen och vaccinerade mig för hepatit A och B, mest ifall att, och nu är det som att det börjar bli på riktigt. Resfebern finner inga gränser. Vill tänka att en matförgiftning är det värsta som kan hända mig men vet ju att Kapstaden kan vara väldigt våldsamt. Vilket ärligt känns lite sådär. Kommer ju främst vistas på landet, med lokalbefolkning som vet bättre än mig, men kommer ju också behöva ta mig till och från på egen hand ibland. Om du har något tar jag jättegärna emot tips på Kapstaden i allmänhet och om hur en kan hantera en hotfull miljö. Mvh / orolig tjej.

Och nu när jag droppat vad som kändes lite som en bomb tänkte jag också gå ut med att jag tar uppehåll med bloggen ett tag. Inte för alltid men lagom till att jag åker igen i början av januari. Under tiden tänkte jag fortsätta med att ge den här hemsidan lite kärlek. Min förhoppning är den kommer kännas lite roligare att uppdatera oftare och besöka framöver, för den har hängt över mig, ledsen och oälskad som en gammal tröja intryckt längst in i garderoben så länge nu.

Jag ska också jobba alla kvällar fram till jul och i mellandagarna, halka dit och hem. köpa klappar (jag ligger back med alla), koka vegansk kola och titta på Frökens Fridmans krig. Inget nytt alltså. Gjorde likadant förra året.

God jul och gott nytt!