Nycklarna

 

Tanken var ju att jag skulle få tillgång till min lägenhet först nästa vecka, men när jag ringde min hyresvärd igår fick jag reda på att lägenheten var besiktigad och att jag kunde få nycklarna redan idag. Sagt och gjort. Tidigt imorse åkte jag för att hämta ut dom + ett litet frysfack som skulle bytas ut mot ett som inte var trasigt. Sömnig som jag var klockan åtta, glömde jag dock att fråga om det senare. Det får bli en annan gång.

Efter skolan åkte jag tillbaka och mötte upp min mamma för att inspektera insidan och visa henne lite närmare i detalj vart jag hamnat. Det finns fortfarande en hel del att göra innan jag kan flytta in i lägenheten men faktumet att jag kan börja förbereda för att eventuellt måla om och lägga in nytt golv redan i helgen är överväldigande. Bra dag!

Blev så exalterad igår efter samtalet att jag inte kunde låta bli att köpa en läderrem och några nitar. Satt sen i tv-soffan och knåpade ihop den här nyckelknippan. Något slags statement över att jag numera har en alldeles egen lägenhet. Materialkostnad? Under femtiolappen!