Nulägesrapport

 

Huset jag lever i för tillfället, som jag har hintat om, håller väl inte den standarden jag är van vid. Och det är väl okej, det får vara omständligt ett tag framöver. Om det är lite kallt kan en alltid lägga till ytterligare ett lager med kläder. Men när wi-fi försvann från och med torsdag kväll blev jag faktiskt lite ledsen. (Inlägget som kom upp i fredags hade jag tidsinställt).

Det och det här med att jag heller inte kunnat tvätta mig ordentligt. Liksom hela kroppen, med något annat än typ filtrerat regnvatten sen jag lämnade Tyskland börjar tära. Det har gått fjorton dagar ifall du vill veta.

Känner mig konstant ful, lite ensam i obygden och haft behov av någon form bekräftelse på att det typ är värt att jag liksom ens finns till, men så har jag varken kunnat ta emot något bevis på det eller ta kontakt med någon då jag befinner mig utanför ingenstans!!! Aa du fattar frustrationen.

Låter som om jag på en helg gjort en hel säsong av Farmen eller liknande (bortsett från intrigerna, tv-teamet och Gutta). Hehe, lol. Går det fortfarande? Vet du? Jag vet inte. 

 
 

Nåväl. Har istället fyllt min tid med att titta på himlen om kvällarna som varit klara, kommit halvvägs in i en tjock bok, lagat god mat, joggat mina kilometer och nu har jag fått snålskjuts till Lynton / Lynmouth. (Googla det!)

Behövde ta en paus från det här och ta ut en av de flera lediga dagarna jag egentligen har rätt till men som jag inte utnyttjat hittills. 

Vad som händer härnäst är fortfarande oklart. En ny router är beställd och ska komna till veckan. Förhoppningsvis löser det ett av mina lyxproblem.

Alltså, fiskar så löjligt mycket nu men orkar du så skulle det betyda enormt om ville lämna en fin kommentar eller ett meddelande på valfri kanal som jag kan läsa när jag kommer tillbaka till internet. Annars hörs vi väl så fort jag kan. Ha tålamod med mig <3