När vi sa hejdå

 

Hallå, när det här når dig har jag tagit två dagar ledigt för att göra en helg i Gøta och gå på G! Festival. Är helt orimligt pepp på detta! Träffa människor och lyssna på musik. Har inte så mycket material att visa just nu ( men jag har köpt nytt objektiv, hurra! ) så tänkte att vi tills vidare kunde glutta på hur min sista dag i mitt Gebege såg ut. Häng på!

 
 

Vindarna var varma och himlen hotande med oväder men vi vågade ändå chansa på att göra det jag alltid helst av allt vill göra: umgås med mina bästa människor och äta någon form av mat som innehåller gluten pga gott + mängder av bär på bryggan en bit nedanför min lägenhet. Bea var också mycket taggad :)))

 
 

Och Lara bodde fortfarande kvar men som fyra dagar efter mig åkte hem / tillbaka till Tyskland ))):

 
 

Kerstin ba: kan inte du ta bild på mig så jag kan visa mina tränare vad jag gör när jag inte är på träningen? Okejjrå. Hon tränar brasiliansk jujutsu = hon är brutalt stark + pluggar till dietist vilket betyder att hon kan allt värt att veta om kroppens kapacitet och näringslära. Så grym. Du vill inte möta henne i någon gren. 

 
 

Tycker så mycket om dessa kvinnor i denhär kombinationen. Vi är Sex and the city-kvartetten jag alltid velat ha. Eller ha och ha. Vara i / med, kanske. Och det är inte utan att det börjar krampa lite i bröstet på mig när jag ser dessa bilder. Vetskapen om att det nog kommer dröja länge innan vi återförenas allihop.