Nordirland

 

Hej! Nu kollar vi på vart jag har hamnat här på Norirland. Min host kallar det Paradise. Haha orkante. Är så jävla provocerad av honom och hans hybris. Det här är inte i närheten av min definition av ett paradis men vem är jag att avgöra det? Prata ihop er och kommentera.

 
 
 
 

Alltså, det är väl helt okej. Huset är stort och han äger många hektar mark som han odlar träd till brännved på + mängder med solceller som han genererar och säljer energi av vilket ändå är imponerande, men skulle vilja be honom att komma ner på jorden.

Vet inte, känner mig hård nu och kanske är det orättvist av mig att döma såhär i slutet av säsongen. Det är ju trots allt lite som att jag nu städar efter någon annans fest och förbereder inför en förfest jag inte kommer kunna vara med på. Men aa. 

 
 
 
 
 
 

Hittills har han, jag och en annan wwoofare mest grävt upp och grävt ner närmare 150 träd som växte under en el-ledning, även om vi gjort annat med. Det är tungt och ganska tråkigt. Och jag längtar ärligt lite hem. Inte som att jag vantrivs eller så men det kunde varit mer varierande. Men det jag tycker är svårast att hantera är att vi är så olika som individer.