Nio anteckningar ur mobilen

IMG_8174.jpg
IMG_8173.jpg
IMG_8170.jpg

1. Det kan ha varit en buss också. Jag vet inte. Tycker det är så svårt att avgöra vad som är vad. Men det kändes som om det kunde vara en jordbävning. Har varit med om typ tre tror jag. Och en tyfon. 

2. Som självutnämnd reseledare har jag skapat en liten lista på hur jag ska kunna sysselsätta Lara i 19 dagar. Bokar nu hostel och skärmdumpar sevärdheter på heltid. 

3. Medioker kontaktannons signerad Blygsam. Bjud ut och uppvakta henne med en rejäl bit moralkaka.

IMG_8171.jpg
IMG_8176.jpg
IMG_8175.jpg

4. Hur ska vi reparera vår trasiga relation? Kommer vi kunna bygga upp en tillit till varandra?

5. Ovärderlig ordlista som sushi-konsumerande vegetarian.

6. Min kropp går enligt klockan så länge jag känner mig bra. Men sen jag var oerhört ledsen under en lång period och min mens uteblev i ett halvår, har jag blivit extra uppmärksam på om den avviker bara någon dag. Nu är den mycket senare än normalt igen men utan att jag kan härleda det till något. Det gör mig lite orolig. 

Måste kolla upp mina vitamin/mineral-värden när jag kommer hem och om det kan rubba mina hormoner.

IMG_8178.jpg
IMG_8179.jpg
IMG_8180.jpg

7. Appropå Halloween.

8. Ett utdrag ur en dikt av Malte Persson. Tyckte om det stycket. 

9. En tröst.

 

Var det här kul? Ja / Nej / Kanske ?