Make A Bed

80-1868.jpg
 

En av mina bästa sysselsättningar i livet är att sova middag. När de flesta slutade med sina regelbundna tupplurer någon gång under första klass fortsatte jag och har hittills inte tagit något uppehåll. Eller. Det är klart att alla dagar inte går att förena med en 20 min sömn mitt på dagen men finns möjligheten tar jag den. 

Till det här hör att jag även har svåra tvångssyndrom kring att lämna mitt hem utan att bädda. Tanken att jag ska behöva puffa kuddar när jag kommer hem trött och grinig är outhärdlig. Jag vill ju bara kunna slänga mig över sängen och breda ut mig. Sån har jag varit som barn. 

Nu finkammar jag butiker och webshoppar i jakten på det perfekta överkastet. Kriterier? Mjukt, gärna dubbelsidigt och i någon fin färg som bryter av gråskalan som jag nu lever i. Här ovan är några kandidater!