Lost and found

 

Vilken helg! Den har verkligen gått från 0 - 100. Har känt mig så otroligt låg, så länge nu p.g.a mycket som pågått och fortfarande pågår privat. Har tvivlat på ungefär allt. Alla de här 1000 små projekten jag har haft den här hösten har varit lite av ett sätt att kanalisera alla de där tankarna och för att liksom göra något

Därför är det så kul att berätta att julmarknaden inte blev något annat än en succé. Så många som kom fram, köpte mina grejer och sa fina ord. Kan bara bli glad. Tack för det <3

Efter marknaden mötte jag upp och A som var i stan. Vi fikade och pratade om allt. Sen, när vi sagt hejdå, kom ca alla känslor som jag någonsin känt upp genom mina tårkanaler. Grät högt och hejdlöst på öppen gata att t.o.m två snubbar med keps och täckjacka stannade upp och satte sig framför mig på huk där jag satt mig på en stentrappa och frågade hur det var fatt. Alltså, dessa otippade medmänniskor. Ni får varsitt <3 <3

När tårarna var slut tog jag vagnen och bussen hem, fotograferade månen som var full (igen), åt en bit mat för att sedan åka tillbaka till stan och möta upp mina bästa och nyfunna vänner från skolan. Sen dansade vi till stället stängde och somnade tillsammans. 

| Soundtrack: Lost and found + Dina händer är fulla av blommor.

X