Lin

 

Fortsätter med min bästa terapeutiska sysselsättning just nu: sy. Jag måste också erkänna att jag ljög när jag tidigare skrev att jag sytt gardiner. Sanningen är att jag nästan har sytt tre stycken. När jag färdigställt den första av fyra blev det inte lika bra som jag föreställt mig och nu ligger resterande längder och väntan på att jag 1 ) syr klart för att kunna avgöra resultatet med rättvis bedömning 2 ) ger upp och gör om från början.

Tog istället upp ett nytt och lite mindre omfattande projekt i form av en duk och två underlägg. En enkel och snäll grej för plånboken som förvandlade min rangliga möbel som jag plockade upp efter en annons på Gbgs bortskänkes-sida på Facebook, till ett bord värd sitt namn. 

 
 

Är av den hopplöst kladdiga sorten och hur mycket jag än anstränger mig från att inte spilla sås, stänker jag hejdlöst ändå. Fem minuter in på första måltiden fixade jag första fläcken. Det återstår att se hur länge jag står ut med att konstant tvätta fintvätt + stryka. Vid den punkten jag inte längre gör det, går vi skilda vägar under veckan och duken blir en helgpappa som kompenserar dåligt samvete för alla andra dagar med kalas.