Lemon & Lily of the valley

 

Ungefär vid den här tiden varje år får jag för mig att jag ska hitta den perfekta parfymen. Tror det är något med alla presentförpackningar som butikerna staplar upp i högar inför jul och nyår. Varje år konstaterar jag samma sak. Att det inte är till för mig pga är överkänslig mot dofter. Inte ens Clean går utan att jag inom en kvart får ont i huvudet, mår illa och måste tvätta bort med en gång.

Så himla orättvist har jag tänkt innan jag kom på att jag kan ju göra en själv. Sagt och gjort. Beställde dofterna ovan och droppade några droppar citron, liljekonvalj och bergamott som jag hade sedan tidigare tillsammans med en större mängd aprikos-olja i den här fina glasflaskan från Organic Makers. Det är liksom inte svårare än så. En väljer själv mängderna och sen kan en dutta på bäst en vill på halsen och på handlederna.