Lara coming to Tokyo

1493549314369.jpg

Mmm. Om en vecka är hon här. Vackra, roliga, underbara Lara. Som jag har väntat och längtar. Sist vi sågs var det vår och vi satt vi emot varandra hemma i min lilla etta på Kyrkbytorget. På torsdag landar hon i Tokyo och ska hänga med mig i hela nitton dagar. Alltså nitton dagar. Det är knappt så jag kan ta in det.

Är såklart jätteglad över detta men det är inte utan att jag blir liite orolig över hur det ska gå. Om jag kommer klara av så mycket sällskap nu när jag varit så mycket själv och ensam. Men aa. Hon har sett mig bryta ihop av översimulering tidigare och det är sånt som händer. Det är okej. Det vet ni redan.

Själva kittet till min oro är väl att jag själv har skapat en orimligt lång lista med grejer jag vill visa och saker som jag hållit på som jag tror kan vara roligare när en är två. Bland annat har jag bokat två bussresor, t/r, och tre olika boenden. Två i Kyoto där vi ska stanna fyra nätter och ett i Nara där vi sover mellan en lördag och måndag. I Kyoto har jag lite koll på saker jag vill hinna se och göra men om Nara kan varken Lara eller jag verkligen inte någonting utom att halvt tama hjortar tydligen går löst precis överallt. - Vet du?

Om du varit i Nara någon gång eller bara hört någonting. Berätta! Vi är idel öra.