Landskrona Fotofestival

 

Så sjukt att detta redan är över. Den som följer mig på instagram har nog inte missat att jag åkte till Skåne i helgen men resan har varit inbokad i kalendern sedan länge.

Tidigt i våras fick vi på Östra Grevie förfrågan om att vara med och ställa ut i en curerad grupputställning tillsammans med Fridhems och Munka Ljugbys folkhögskola. Vi sa ja! och började arbeta med fria tolkningar på temat som då gick under arbetsnamnet Familj men som senare fick titeln Förbindelse. I slutet av april skickade vi in våra verk tillsammans med en beskrivning och en önskelista på mått, material och presentation. Det fanns plats för nio fotografer och i maj fick jag reda på att jag var en av fyra i min klass som gått vidare.  

Vill du veta lite mer kan du läsa vad jag har skrivit om mina tanker kring mina bilder här

Det har varit helt otroligt roligt att arbeta mot en verklig utställning och med professionella människor som har detta som yrke. Jag skulle inte ha något emot att göra detta på heltid heller. Peka och få precis det jag vill ha haha. 

| Men det var inte bara sådär härligt. Under hängningen hände det som inte får hända. Jag lyckas förstöra en bild med häftmassa och smutsiga fingrar. Krossade även ett av glasen när jag skulle spika i den sista spiken så jag fick beställa ett nytt i sista minuten hos en glasmästare i Landskrona.

Så himla orutinerat men fick trots allt sålt alla tre bilder, innan invigningen.