Köp min kappa

 

Märke: Monki
Storlek: Small/Medium. 36-38. 
Modell: A-linjeformad, går en bit ovanför knäna, har något kortade ärmar och stora blåa knappar i plast. Helfodrad.

Märke: Zara
Storlek: Small. 36. 
Modell: Rak linnekappa i kall beige, går en bit ovanför knäna, en knapp fattas men reservknapp finns, fodrade ärmar. Tighta axlar.

Märke: Second hand
Storlek: Medium/Large. 38-40. 
Modell: Lång, kamelfärgad ullkappa, går en bit nedanför knäna. Helfodrad insida och sydd i Sverige. 

Märke: H&M
Storlek: Small/Medium. 36-38. 
Modell: Rak, kornblå regnkappa som går till höften, vit insida och stängs med knappar.

 
 
 

Ja snälla köp! Vill väl egentligen inte bli av med någon av dem men eftersom jag faktiskt inte har platsen att förvara något jag använder bara då och då, annonserade jag ut några kappor på Tradera igår. Sen tänkte jag att när jag ändå håller på, kan jag lägga ut de här med. Vill du ha någon? Kommentera i inlägget eller skicka ett meddelande med bud och kontaktuppgifter till fridajuditerika@gmail.com. Jag kan skicka inrikes för en liten fraktkostnad eller om du finns i Göteborg rör jag mig ofta mellan Hisingen och Vasa. Annonserna finns här!

Skulle bli så glad om jag blev av med en eller alla. Då kanske jag skulle kunna ta mig förbi min hall utan kamp.