Kokvrå 2.0

 

Så länge sedan jag bloggade sist att jag knappt minns hur en gör. Det har varit mycket med skolan på sistone och förra helgen avrundade vi terminen med en vårutställning och en skriftlig eximinationsuppgift som tagit ungefär all min energi och tankekraft. Nu känns det lite som att jag kommit upp på andra sidan av en lång och mörk tunnel. Mina sinnen är känsliga för starka intryck och jag vill mest av allt bara ta avstånd från sånt som kräver lite mer av en. Tvivlar på mig själv mer än vanligt och söker mig medvetet till mindre grupper. Så som det kan vara ibland duvet. 

Men mellan skolrealaterade prestationer har jag ägnat tid åt att boa in mig i mitt nya hem. Det är svårt att låta bli att åka till IKEA och fylla kundvagnen med allt som en behöver. Vill ju skapa någon slags balans mellan nyproducerat och äldre prylar med historia, saker med funktion och föremål som är till för att visa vem jag är och vad jag tycker om. Inte det enklaste när jag har ungefär 24 kvadrat att jobba på.

Hursomhelst. För inte så länge sedan tog jag tag i min minimala kokvrå. En ytterst kvadratsmart yta men som saknade förvaring och personlig prägel. Såhär minus stången under högskåpen såg det ut från från början:

 
 

Efter:

 

Älskar att om en kisar lite kan en tänka att de slarvigt målade linjerna är fogar i mitt helkaklade kök <3

 
 

Står en intill diskbänken har en detta i ryggen. Bänkskivan fanns på plats när jag flyttade in men jag har målat den vit + satt upp tre hyllplan för att utnyttja väggytan ovanför till ett skafferi. Tycker det är så Himla fiffigt med behållare av glas. En får så bra översikt av vad som finns och vad som behövs kompletteras då.