Kale'i

 
 
 

Kolla vilka fina killar jag fikade med igår! Daniel skrev till mig för några dagar sedan och sa att han skulle ner till västkusten och undrade om jag inte ville ta en kaffe med honom då. Klart jag ville. Lite knäppt att sist vi sågs var vi i Stockholm då vi gjorde slut och det var liksom tre år sedan? Tre år! Känns lika mycket som att det igår som att det var för länge sen för att kunna komma ihåg någonting.

Köpte hur som helst min första bryggkaffe någonsin ( ! ) och fick träffa Petter. Den som följer mig på Instagram kunde läsa att jag drack min första hela kopp i lördags och tyckte det var helt okej? Fortfarande för beskt för att jag skulle välja det framför te men känns stort att veta att jag kan om det inte finns något alternativ. Kul ju! Ger mig själv tio vuxenpoäng för att jag vidgar mina vyer. 

I övrigt pratade vi nästan bara om hur mycket vi vill vara närmare naturen. Hur fint det skulle vara att odla i mängder och se saker växa. Så och skörda. Leva med säsonger. Vill så förtvivlat gärna att det ska bli så. Och om att Petter ska skola om sig till att arbeta med trädgård från att ha arbetat mycket framför skärm, att det första Daniel gjorde efter att han flyttat tillbaka från London var att åka ut till hans familjs landställe för att sätta potatis och att jag ska sköta kyrkogårdar på Färöarna i sommar.

Sånt. Det var fint!