John & Amanda

 

Ligger back i bloggen med veckor men tar vid vart jag var sist. Malmö. 

Ville se vad konsthallen hade att erbjuda och John gjorde mig sällskap. Utställningen visade sig ha en sån där enorm tröskel som förutsatte timmar av förkunskap och vi hade varken ork eller lust att ta oss över den så vi gick i stort sett rakt på konstpedagogernas verkstad. Kanske min bästa avdelning på konstinstitutioner. Där plockade vi fram barnen inom oss och roade oss genom att bläddra i tidningar och riva lite. Peka på utdaterade artiklar och annonser, skratta och konstatera att tryckt media var roligare förr. Ju förr desto bättre.

 
 

Jag fångade John som dokumenterade ett fint uppslag. 

 

När tagit oss igenom hela högar med tidningar satte vi oss på konsthallens fik på innergården. Småpratade om ditt och datt medan vi delade på en dessert som var värd att skrapa ut de allra sista gräddiga resterna på.

 
 

På eftermiddagen mötte jag upp Amanda som fram till nyss levde i Paris. Alltså, så himla bra tjej!! Här poserar hon i solen som stod lågt utanför Jovannas port. Vi var bjudna på middag men vi ville först föreviga det här ♥︎

 
 

Efter maten avrundade vi kvällen med att gå till Kiez på St. Knuts. Det skulle jag kunna göra varje veckoslut livet ut. Vilket ställe! Vi smuttade på varsitt glas med ekologiskt och snuskig dyrt mousserande vitt vin för att det skulle verka räcka länge haha. Älskar, älskar deras upplysta uteservering med vimplar och borden under träden. Prislistan tvingade oss dock att fortsatta kvällen på Möllan där vi beställde Aperol Spritz med det var typ den lyxigaste och finaste dygnet på länge. Malmö-vänner ni behandlar mig för bra :'))