Tokyo dag ett

IMG_5804 copy.jpg
 
IMG_5801 copy.jpg
 
 
IMG_5798 copy.jpg
IMG_5816 copy.jpg
IMG_5817 copy.jpg

Jag är i Japan! Landade i onsdags på Narita Airport någon timme öster om Tokyo. Åkte raka vägen, vilket ska tilläggas innebar x antal byten, till hit. Unoki. En liten station i sydvästra delen av stan.

Strosade lite i kvarteret. Så gott jag kunde med ett totalt 30 kg bagage att släpa på. Åt en mycket, mycket god nudelsoppa med små aubergine, salladslök och riven rättika på ett ställe alldeles vid stationen. Öppet meddelande till min pappa: hittade även exakt såna batterier som var urladdade i din analoga Nikon på ytterligare ett ställe som jag inte ens behövde leta upp, det bara råkade vara på samma plats där jag var. Billiga också.

Mötte sen trött, blöt av svett och allmänt sliten (läs: ett illaluktande vrak) upp Sayori. Detta hände tack vare att Sayori var på ett bröllop i Sverige för inte så länge sedan där hon träffade min tremänning Sarah som i sin tur nämnde att jag skulle hit varpå hon undrar om jag behövde någonting så ställde hon gärna upp på att hjälpa mig. Hur gullig? Då jag blir med permanent boende förens tisdag bodde jag hos henne mina två första nätter. Så otroligt snäll tjej.

Hur som helst.

Tycker på riktigt att det är så Himla kul att börja blogga igen. Kommer i några dagar till ha ytterst begränsad tillgång till internet så pls ha tålamod med mig. Men snart, snart ska det nog bli ändring på det. Om du undrar du något, verkligen vad om helst, eller bara har nåt tips på något skulle jag bli så glad om du ville kommentera. Det skulle göra det hela ännu lite roligare. 

Puss!