Fredag

Igår jobbade jag kväll, åkte hem via Coop för att jag inte hade någon frukost kvar och kom hem vid elva. Tog av mig kläderna och la mig under täcket med flit åt fel håll, får bättre vinkel på datorn på bordet bredvid då. Ville titta på nåt på netflix men blundade nog mest tills jag vaknade här:

Min lägnehet ba: Gomorron, gomorron Frida! Upp o hoppa, det är fredag! Ingen nåd. Räckte ut en hand och trevade efter min nya lelle bokhög jag beställt på internets och nyss hämtat ut. 

Började på Förlossningen efter ett tips från Johan. Han tyckte att jag borde läsa den nu när jag jobbar som ekonomibiträde på Mölndal. Den handlar i alla fall om en killes betraktelser av att arbeta på förlossningen / BB och hittills är den mkt träffsäker. Har bara läst typ tio sidor men den verkar fin, fin, fin!

Den vann för övrigt Författarförbundets pris till bästa skönlitterära debut 2009. Finns att köpa på Adlibris för 19 kronor.

Får en känsla av att det är den typen av bok en vill hålla lite på. Ska försöka men jag jobbar hela helgen och kommer nog ta med den dit och bläddra mellan bäddningarna.