Hullkajen

 

När jag var i Skåne passade jag på och köpa med mig ett gäng grejer som jag vet inte är lika lätt att få tag i här. T ex åkte några påsar med torkad soja ner i min resväska. I Malmö kan en få ett halvt kilo med bitar för en femtiolapp på Ica. Det skulle du aldrig hitta i Gbg. Tycker det är så trist men hoppas att utbudet både blir större och snällare för plånboken även här. Tillsvidare får jag bunkra upp skafferiet de gångerna jag åker ner. 

Unn-konsumerade så bisarrt mycket i Organic Makers nyöppnade lokal nere i hamnen också. Inte helt lätt att hitta i industriområdet bakom centralstationen men helt klart värt ett besök! Så clean butik där alla råvaror och flaskor står i perfekta rader på hyllorna. Visuell tillfredställelse osv. Fyllde en påse med så mycket som min plånbok tillät.

Bor en som jag inte i stan eller har inte vägarna förbi finns de också på internet. Tycker dock att det inte är helt enkelt att uppskatta mängd efter vikt och veta hur mycket som faktiskt går åt men fick en mycket bättre uppfattning efter jag varit där och klämt på ungefär allt. Antar att det är så med det mesta men tänker att det ändå är tänkvärt. 

Håller lite till på vad burken med det gråa innehållet är för något. Har väntat så länge på den och nu återstår bara några få detaljer innan jag kan färdigställa det jag började med för snart två år sedan ( ! ). Känns stort.