Honest + Linons Head

Hallå, hur fina är inte ni rå. Kommentarerna från er på förra inlägget <3 TACK.

Nu till något annat. Berättade ju att Jalta praktiserade hos en chokladtillverkare? I lördags åkte Jens och jag tillbaka till Kapstaden för att bland annat hälsa på och hänga med henne på Honest, som var som allt annat här sådär perfekt.

Tog en obligatorisk capuccino på mandelmjölk och ordentlig bit chokladkaka.

Haha, ja. Här är ytterligare ett bildbevis på min härliga och obefintliga hållning. 

Alltså kolla på dom. Äkta gulliga. Fast vi bara hängt totalt två dagar känns det som vi känt varandra mycket längre. Tycker om när det händer. 

Den här business-killen passade på att ringa runt till möjliga restauranger vi ville äta middag på och boka åt oss medan vi hade tillgång till wi-fi men vi kan låtsas att han ledigt tog emot viktiga samtal från personer med höga positioner.

Sen var det dags att gå och jag var motvilligt tvungen att lämna caféet. Kan inte någon öppna något liknande i Gbg? Skulle bo där då.

Aja. Gick hur som helst en guidad tur runt i det sjätte kvarteret som kanske har Kapstadens mest problematiska historia pga vi ville vara turister (kan vara ett tips men tog inga bilder, enough is enough), åt lunch på ett annat ställe och sist klämde vi in oss i en Uber till hit: Signalhill.

IMG_2794.jpg

I stort sätt hela Kapstaden är omringad av en hög platå, vartifrån en kan utgå från om en vill vandra upp i bergen. Table mountain är väl den mest kända och det högsta punken men vi ville se solen gå ner över Linons Head. En blygam kulle i jämförelse men med en oslagbar utsikt, hade vi hört. 

IMG_2828.jpg