Hello Hi

 

Hallå, hej! Bloggen ligger i lä men jag lever! Det känns lite som att all min vakna tid har gått åt till att sitta kutryggig vid min arbetsplats och justera en väv som jag uppskattade skulle ta lite mer än en arbetsdag att färdigställa, men som hela tiden blev till ett större och mer komplicerat projekt än vad jag någonsin kunde föreställa mig. Så blev det inte ens särskilt fint. Men, men. Kanske lärde jag mig något på det. Som att hädan efter alltid, alltid räkna med generös marginal. 

En liten hint om hur det såg ut innan allt föll ihop och jag påbörjade en omfattande räddningsprocess som svalde en hel helg:

 
102215_2020.jpg
 

Historien bakom arbetet är att vi under hösten haft ett samarbete med Alingsås Museum inom ramen för GIBCA Extended (Göteborgs Internationella Konstbienals utökade program) där vi fått ta del av deras arkiv, botaniserat bland föremålen och skapat konst på temat Story on Story. I två dagar har vi satt upp utställningen på plats i museet och ikväll är det vernissage. Kom och mingla med mig och mina vänner! Eventet hittar du HÄR

 
 
 
 

Men bortsett från att nästan all min fritid har handlat om att jag svurit över att jag alltid vill ta mig an saker jag inte har någon aning om / hur fel jag tänkt och hur lite utrymme det finns för att göra om och rätt - har jag trots detta drömt så himla fina drömmar på siståne. Drömmar om att jag dansat som en queen och att jag träffat fina människor. 

Från en period som känns instabil och orolig har jag börjat finna en ro i kroppen. Jag vet inte hur jag hamnade där och tänker inte analysera det djupare än att jag försöker landa i att jag är här. Okej. Detta kanske var det mest diffusa och klyschigaste jag skivit hittills men just nu mår jag lite bättre än vad jag gjort under en längre tid.

Från detta till att jag igår fick följa med i en ambulanstransport, föra någon annans talan, sitta bredvid på akuten och hålla handen när det är svårt. Och en påminns om hur skört livet är. 

Kanske state the obvious nu men vill väl mest säga att fysisk och psykisk hälsa inte är en självklarhet och ibland händer det oanade saker som får en att stanna upp och fundera. Igår var en sådan dag.